Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Dies it matter?

Smile!  That's the most important part of my day. If you smile none notice that it's not alright. Ppl won't ask you if you are okey.  Noone will think you are having a bad day or that you are depressed.   "You're depressed?" I cant count the times ppl been soo surprised. Cz I smile, everyday, at work, in the store, when meeting friends.  ' you can't be depressed, you always smile.' Well F you, it's not always honest. I can smile without being happy..  Summer's coming, it's getting worse...  it's starting to hurt. Getting harder. Getting lonelier.  

Löken

 Hon var trött, hon ville inte göra mat, hon ville inte skära löken. De började bråka, om vad det vet hon inte än idag.  Han gick in i duschen och hon var förbannad än, han var arg han med. Men löken det skar hon, bara för hon var arg. Man ska inte hantera knivar när man är upprörd, hon slant och skar sig ordentligt i fingret. Inte illa nog för att sy, men tejpa gjorde hon senare.  Hon blödde i massor och fick panik, skrek högt och grät, men han kom aldrig, han ropade inte ens för att fråga vad som var fel. Deras inneboende kom springandes från sitt rum för att hjälpa henne, hon hjälpte henne tvätta och lägga om.  Han kom ut senare, såg blodet, såg att hon var skadad, men enda kommentaren var "jaha, jag trodde du skrek för du var arg."

Times

 Jag förstår inte hur vissa dagar kan vara så enkla att ta sig igenom medan andra är såå långa och svåra. Visst kan det bero på vad man gör o hur man sover, men att det kan variera så mycket.  Vissa dagar är förmiddag så enkel och  eftermiddagen så lång, vissa gånger är det tvärtom.  Idag var det en bra förmiddag, så enkel att ta sig igenom, beror nog mycket på att den var förplanerad och jag hade min bästa vän med mig. Men jag hoppas att det fortsätter dagen ut, jag vill så gärna kunna gå hem och baka frallor och lite kakor, men vi får väl se.  Det är jobbigt att inte vara säker på hur nästa timme kommer vara, men man får ta vara på den tid som är bra antar jag, o hoppas o jobba för att all tid ska vara någorlunda bra.

Drömmar

 Drömmar är läskiga ibland, speciellt när de är så verkliga att man vaknar och tror att de verkligen hänt.  Hade en när jag var gift, då hade min man och min bästa kompis sålt min rosa bubbla (bil) för att tillsammans kunna köpa en hund. Han avskydde hundar o hon gilla inte honom heller. Så att jag va så arg var egentligen väldigt lustigt. Men jag vakna o smällde till han, för jag trodde ju det va på riktigt.  Men värre var det inatt, när man vaknar och är övertygad att man faktiskt varit påväg till omberg för att dö. Urgh, det va inte trevligt o inte förstår jag var det kom ifrån, så lustigt. Vi var på en restaurang, jag familjen och några vänner, o så var vi iväg o bada o på dollarstore. Jag hade nån spruta som en läkare gett till mig, jag förstog det inte i drömmen och inte heller nu. Men usch så obehagligt det var.

Varför stanna?

Hur hon stod ut det vet hon inte, varför hon stannade förstår hon inte. Det är lätt att vara efterklok, att se hur det var när allt är över.  Han slog inte, så hon ville inte se det som misshandel. Hon kunde övertala sig själv att hon egentligen ville ha sex även fast hon visste att det inte var så. Hon hade bra stunder med honom, få och sällan, men de fanns där. Kanske var det därför hon stannade, för den där mysiga kvällen när han fixade kebabrulle och den där gången han tog med henne ut och köpte en nalle puh matta åt henne.  Hon ångrar sig idag, men vad hjälper det, när minnen finns kvar.

Kompisen

 Hon låg där i hans säng, medans hans kompis satt en bit bort på golvet och han själv låg halvt över henne i sängen, huvudet på hennes bröst, benet slängt över henne och en arm runt midjan.  Det var mysigt och lugnt, de kollade på ett gammalt avsnitt av Miami ink och diskuterade de olika tatuerarna. När han somnade där han låg så fortsatte hon att prata med kompisen om programmet, de kom bra överens.  Han vaknade en stund senare, Halvvaken och förbannad. Övertygad om att Hon och hans kompis hade haft sex medan han sov. Kastade ut kompisen och tvingade henne att ha sex med honom.

Duschen

 Hon, hans flickvän,  följde med honom på hans träning, han ville inte gå om hon skulle vara hemma hos honom ensam. Men hon tyckte det va dumt att inte gå om han redan hade betalt för lektionerna.  Så de åkte dit. Hans syster tränade samma kampsport på samma lektioner men hon valde att inte vara med p.g.a. mensvärk. Istället så satt hans syster med hans flickvän och pratade, skrattade och lärde känna varandra medan de tittade på träningen. Träningen gick inte bra för honom och han var sur, både på träningen och efter.  Efter träningen när de var hemma i hans familjehus igen så var han arg, och inte lite arg heller. Hon delade chips med hans syster och då blev det värre. Hon gick för att duscha och innan hon hann stänga dörren hade han också trängt sig in där. Hans familj brydde sig inte, de var ju ett par, de kunde duscha ihop.  Men han var fortfarande så arg, Hon var uppträngd mot väggen av honom, han var arg, skrek på henne att hon inte skulle vara kompis med hans syster, att hon var